Home Login
Album list Last uploads Last comments Most viewed Top rated My Favorites Search
Most viewed
meucanto_estudio_gravacao_2016_instagram_marcolafico_001.jpg
250 views
11130402_971143869570241_5127055779382628974_o.jpg
230 views
capa-do-dvd-ao-vivo-meu-canto-1465002024543_300x420.jpg
300px x 420px - UOL - Baixa resolução 226 views
2016_capa_cd_meucanto_livrariacultura.jpg
555px x 500px Livraria Cultura220 views
meucanto_estudio_gravacao_2016_instagram_sjoficial_001.jpg
Repostado por Instagram Sjoficial203 views
meucanto_estudio_gravacao_2016_instagram_sandyoficial_001.jpg
Instagram Sandy Oficial193 views
revista_hibisco_2015_003.jpg
189 views
2016_capa_dvd_meucanto_livrariacultura.jpg
367px x 500px Livraria Cultura185 views
meucanto_shoot_div_oficial_2016_001.jpg
960px x 640px Facebook Oficial175 views
foto_scan_revista_glamour_002.jpg
flogao.com.br/ sandyleah2009173 views
0000_dia14_show_000_sandyoficial.jpg
1080px x 685px Sandy Oficial 14.11.2015173 views
revista_hibisco_2015_005.jpg
167 views
0000_dia14_show_000_sandyoficial_001.jpg
1600px x 1067px Alta Qualidade Sandy Oficial 14.11.2015147 views
2015_participacao_peca_togravida_campinas_22_fev_005_gabi.jpg
Gabi / Instagram SjOficial137 views
revista_hibisco_2015_006.jpg
133 views
revista_hibisco_2015_004.jpg
124 views
0000_dia14_show_000_sandyoficial_002.jpg
1600px x 1067px Alta Qualidade Sandy Oficial 14.11.2015123 views
2016_24dejunho_meucanto_edicaoespecial_spotify.jpg
Edição Especial Spotify121 views
revista_hibisco_2015_001.jpg
114 views
2015_participacao_peca_togravida_campinas_22_fev_004.jpg
Camila Weisbich / Instagram Sjoficial108 views
revista_hibisco_2015_002.jpg
104 views
2016_ensaiofotografico_porAmaurySimoes_publicidade2Babril2016.jpg
1080px x 1080px - Instagram Amaury Simões104 views
2015_participacao_peca_togravida_campinas_22_fev_008_fctatawerneck.jpg
Fc Tata Werneck / Instagram SjOficial103 views
divulgacaosuperstar.jpeg
101 views
2015_participacao_peca_togravida_campinas_22_fev_002.jpg
Gabi / Instagram Sjoficial98 views
2015_participacao_peca_togravida_campinas_22_fev_003.jpg
Luana Xavier / Instagram Sjoficial98 views
xororo_superstarweb_discografiasandyleah_blogspot.jpg
94 views
2016_meucanto_oficial_HQ.jpg
2048px x 1365px Alta Qualidade Facebook Oficial93 views
2008_casamento_sandylucas_fotodivulgadaem2016_instagram_fl_ponto_lucaslima.jpg
750px x 937px Instagram Oficial do Lucas @fl.lucaslima92 views
2008_casamento_meadd_sandyleahejuniorlima_006.jpg
Meadd Sandy Leah e Junoior Lima91 views
galerialastfm_055_shoot_variado.png
Lastfm90 views
2015_participacao_peca_togravida_campinas_22_fev.jpg
Instagram Fernanda Rodrigues90 views
2015_participacao_peca_togravida_campinas_22_fev_007_fctatawerneck.jpg
Fc Tata Werneck / Instagram SjOficial89 views
quanoeueravivo001.jpg
88 views
coletiva_a4eoshow_003.jpg
fotolog sandydiva_leah88 views
coletiva_lancamentoshow_a4e_agdc_003.jpg
agentedacerto.com.br88 views
seriado_siteoficial_2002_006.jpg
Site Oficial Seriado / Sandynet.cjb.net87 views
sandy-capa-glamour-2015-4.jpg
87 views
canalviva_seriado_pers.jpg
Canal Viva86 views
clipe_me_espera_sandy_tiago_005.jpg
1080px x 1080px Facebook Rafael Kent86 views
havaianas_HQ_08nov2016_014.jpg
Alta Qualidade 2000px x 1467px Dilson Silva/AgNews/EGO86 views
1milao_eraumavez_olympia_outubro_1999_003.jpg
85 views
estrelaguiasandy.jpeg
84 views
seriado_programa14-2211.jpg
84 views
06_marco_2015.jpg
84 views
1milao_eraumavez_olympia_outubro_1999_002.jpg
84 views
1milao_eraumavez_olympia_outubro_1999_001.jpg
83 views
2016_superstar_programa12_26jun2016_004.jpg
690px x 1036pc83 views
coletiva_ultimatempoada_2002_seriado_insta_sjoficial_001.jpg
Instagram @sjoficial82 views
clipe_me_espera_sandy_tiago_004.jpg
1080px x 1080px Instagram Tiago Iorc82 views
02_abril_2015_seo_rosa_campinas.jpg
81 views
2000_makingof_comercial_dvdquatroestacoes_001.jpg
http://www.geocities.ws/sandyeju81 views
clipe_me_espera_sandy_tiago_001.jpg
2048px x 686px Alta Qualidade80 views
2008_casamento_meadd_sandyleahejuniorlima_002.jpg
Meadd Sandy Leah e Junior Lima80 views
2008_casamento_meadd_sandyleahejuniorlima_003.jpg
Meadd Sandy Leah e Junior Lima80 views
seriado_turmacompleta_facejr.jpg
79 views
1milao_eraumavez_olympia_outubro_1999_004.jpg
79 views
2000_makingof_comercial_dvdquatroestacoes_003.jpg
http://www.geocities.ws/sandyeju79 views
2000_seriadosej_divulgadoem2016_especialextra.jpg
Jornal Extra - Especial 25 anos79 views
2008_casamento_meadd_sandyleahejuniorlima_004.jpg
Meadd Sandy Leah e Junior Lima78 views
6522 files on 109 page(s) 1

Hosted by So Sugary